Bianca van Leur Agency

Bianca van Leur Agency

0039 Italy

THE SHIRT MAKER

Perfecte blouses, feminiene tops en kleurrijke details zijn de features van de collecties. Sinds de oprichting in 2001 biedt 0039 Italy een repertoire van rijk gevarieerde it-stukken in een mix van kosmopolitische flair.

Energieke kleuren en inspirerende patronen op de meest verfijnde materialen, zijn het leidende thema waarbij nonchalance wordt toegepast door oversized vormen en details’. Dit is de manier hoe Aysen Bitzer-Borak, zakenvrouw, moeder van twee kinderen en een fashionista de collecties beschrijft.

0039 Italy wordt wereldwijd verkocht in bijna 1500 gerenommeerde winkels in 50 landen met een brede fanbase van jonge hipster meisjes, ondernemers, moeders en mode VIP’s. De klanten zijn enthousiast over de fijnste Italiaanse stoffen afkomstig van uitsluitend Europese productie.

Inmiddels heeft 0039 Italy de eigen boetieks geopend in onder andere Berlijn, Hamburg, Parijs en Florence. 0039 Italy is uitgegroeid tot een volwaardig label waar men exclusieve prints, mooie zachte knits, vrouwelijke jurken, rokken en complementerende accessoires in kan vinden.

0039 Italy personifieert de feminiene rockstar houding door grenzeloze spirit en emotionele high lights.