Bianca van Leur Agency

Bianca van Leur Agency

Annette Görtz

‘I rely on my style, not on trends’

‘Clarity that pays off’, de duidelijke lijnen en het gebruik van non-kleuren is de karakteristieke signatuur van Annette Görtz sinds de oprichting in 1990.

Tijdloos, comfortabel en gericht op de basis – dat zijn de kernwoorden van de avantgardistische modeontwerpen van Annette Görtz. Door de perfecte mix van het comfortabele casual, de ingenieuze sensuele elegantie en het gebruik van hoogwaardige stoffen is Annette Görtz uitgegroeid tot een icoon binnen de internationale fashion wereld, waaronder enthousiaste volgers in Nederland.

Annette Görtz zegt: ‘I rely on my style, not on trends’ en dat is ook precies de reden dat er in elke collectie eigenzinnige contemporary details te ontdekken zijn, los van de herkenbare Annette Görtz signatuur. De kwaliteit en het design van de knitwear is ieder seizoen weer ongeëvenaard. ”Tegenwoordig worden er zo veel collecties gebracht die op elkaar lijken, omdat de ontwerpers allemaal de huidige trends volgen. Dit doe ik niet en volg altijd mij eigen stijl, alleen de trendkleur speelt een rol in de ontwerpen. Dit zorgt ervoor dat ieder collectie- en ontwerp uniek is”. Aldus Annette Görtz.