Bianca van Leur Fashionsuite

Bianca van Leur Fashionsuite

DL1961

The Jeans who fits all women!

Door hun 4 way stretch, creëer je een movement van 360 graden waardoor de jeans zeer comfortabel zit en niet uitloopt! Tevens hebben veel modellen stretch op de band.

Voor elke vrouw is er een goed model, of je nu curvy, slank, billen, heupen, recht, slim, shabby, clean of een extremere wassing wil, DL1961 heeft  het! De jeans is verkrijgbaar vanaf maat 24 tot en met 34.

Diverse celeberties lopen al jaren in DL1961, hierbij kunt u denken aan Gigi Hadid, Lizzy Jager, Katie Holmes, Sofia Richie, Rheese Witherspoon en ga zo maar door.

DL staat voor Denim Luxery en dat is wat het ook is. Bedacht en geproduceerd in Amerika en hebben al meer dan 30 jaar ervaring. Naast de fantastische kwaliteit en pasvorm is het ook een duurzaam product.

Elke stap in hun levering, van ruwe materialen tot transport, is geoptimaliseerd voor het maken van het best mogelijke product. Tijdens de productie wordt er een aanzienlijke hoeveelheid water, energie en kleurstof bespaard.

Sinds 2017 zijn zij voorzien van zonnepanelen en zullen ook in de toekomst steeds proberen om nog duurzamer te produceren.

Zij hebben naast hun Fashion lijn ook een Core lijn die never out of stock is. Dit geeft u de mogelijkheid om snel te handelen voor uw klant. Vandaag bestelt is binnen enkele dagen in huis.