Bianca van Leur Fashionsuite

Bianca van Leur Fashionsuite

Tara Jarmon

Tara Jarmon, een Parisian label maar zeker ook internationaal.
De look is feminin met een twist naar Sensual Urban. Het is een spel van kleuren, prints en arctitectual vormen waarbij de fantasie het sleutelwoord is.
Door op zoek te gaan naar excellentie, door aanscherping van ieder stuk om het perfect te maken, met de mix van creativiteit, en de toegankelijkheid ervan, heeft Tara Jarmon zijn plaats gevonden in het landschap van Fashion.

De stijl van Tara Jarmon is de kunst van het zichzelf zijn. Absolute liefde voor elegance met een eclectische mix van speelse en kleurrijke stijlen. Een bewegende houding met grafische verenigingen, altijd ingespeeld op de trends met een vrolijke mix van geslachten, stedelijkheid, raffinement en sport.

Het is een label waar de experts op alle gebieden onmisbaar zijn. De patroon makers, de ontwerpers en de kwaliteit controleurs werken allemaal met aandacht voor elk detail.
De exclusieve prints worden in-house ontwikkeld, en de stukken worden eerst ambachtelijk geassembleerd in Calico.
Fittings worden gedaan op levende modellen, waardoor de designers kunnen werken aan de vorm van het vrouwelijke figuur en werken aan de doorstroming en de manier van vallen van de stuks.