Bianca van Leur Fashionsuite

Bianca van Leur Fashionsuite

Emilio

De keuken is een subtiele mix van Mexicaanse, Aziatische en mediterrane elementen, die Emilio Innobar’s chef-kok Emilio Castrejón ‘Fine Fusion’ noemt.

Emilio heeft de wereld rondgereisd en is beïnvloed door zijn reizen. Hij heeft gewerkt in de VS, Duitsland en 12 jaar in Japan, waar hij vis leerde snijden voor sashimi en tataki als een inheemse. Voordat hij zijn eigen restaurant opende, was hij chef-kok en mede-eigenaar van het zeer populaire restaurant Bar & Co in Portixol. Samen met enkele van de allereerste mensen die hij in dienst heeft en een aantal zeer jonge en getalenteerde chef-koks, is hij nu overgegaan tot de volgende stap in wat hij ‘Fine Fusion’ noemt. Inspiratie is afgeleid van de verse producten die elke dag op de markt verkrijgbaar zijn. Elk gerecht zal je verbazen met zijn fenomenale smaak. Mis de Tataki van Dorade en de Ceviche niet, of vraag Emilio om een ​​selectie van zijn keuze voor te bereiden, je zal niet teleurgesteld zijn.

Contact

Carrer de la Concepció, 9
07012 Palma
Illes Balears, Spain

+34 657 50 72 94
www.emilioinnobar.com